herzo vloerverwarming

Over Herzo

Herzo werkt met korte lijnen om jou als klant duidelijk en direct te voorzien in je behoeften en wensen. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit die we direct uit onze voorraad leveren.

Wij staan voor samenwerken en meedenken met zowel klant als leverancier. Veel relaties waarderen onze manier van werken en daardoor ontstaat er in veel gevallen een lange termijn relatie waar wij ons altijd voor blijven inzetten.

Klant worden? Geïnteresseerd geraakt in onze groothandel? Stuur ons een e-mail met uw bedrijfsgegevens en wij nemen dan contact met u op..

 

Onze ervaring

1 %

Zekerheid van de kwaliteit van onze producten

1

Jaar uitgereide ervaring in deze branche

1

Gemiddelde beoordeling van onze klanten

Een woord van ons

Wij zijn een familie bedrijf wat opgericht is door vader en zoon, Andre en Eduward Hermsen. Wij hebben passie voor het runnen van ons bedrijf. De kennis en drijfveer maken ons samen een sterk team. Familie en vrienden hebben ons enorm meegeholpen met het opzetten van Herzo. Ook willen wij de zakenpartners hartelijk danken voor hun steun en vertrouwen in ons organisatie. Wij streven naar een fijne samenwerking met onze klanten en leveranciers.
Eduward Hermsen
Oprichter / Directeur
×