Watts Vision systemen

Met Watts Vision systemen heb je de zoneregeling in je huis of bedrijfspand goed op orde. Dit slimme systeem zorgt ervoor dat elke kamer voorzien kan worden van zijn eigen thermostaat. Uiteraard is Watts Vision ook geschikt voor vloerverwarming.

Filter

Met de Watts Vision systemen kun je makkelijk je eigen verwarmingssysteem samenstellen om elke kamer van je woning op de juiste temperatuur te verwarmen. Zo geniet je overal in huis van dezelfde kamertemperatuur. In dit systeem beschikt elke kamer over zijn eigen thermostaat.

Dankzij het centrale touchscreen wordt het instellen en aanpassen van  de geschiktste kamertemperatuur echt kinderspel. Je kunt deze thermostaat, via een mobiele app, zelfs vanop afstand bedienen. Je moet voortaan dus niet eens thuis zijn om de ideale temperatuur in te stellen. Zo geniet je bij je thuiskomst onmiddellijk van een aangename kamertemperatuur.

Watts Vision kan eenvoudig worden uitgebreid naar verschillende verwarmingssystemen. Het beschikt over een centrale touchscreen. Dat regelt de temperatuur in maximaal vijftig zones aan, en is geschikt voor elke woning.

De Watts Vision thermostatische regeling is eenvoudig te bedienen en kun je zelfs onderling te koppelen. Het zorgt voor extra woon- en leefcomfort zonder daar meer voor te betalen. Door het instellen van de juiste temperatuur in elke kamer afzonderlijk, kun je zelfs nog op je energiefactuur besparen. Zo betaalt dit systeem op relatief korte tijd zichzelf terug.

De voordelen van het Watts Vision smart home

Deze moderne manier van verwarmen zorgt voor heel wat voordelen. Het Watts Vision systeem:

 • Verwarmt en koelt.
 • Ook geschikt voor elektrische verwarming.
 • Je kunt het eenvoudig en snel onderling koppelen.
 • Eenvoud aan componenten.
 • Kan geplaatst worden zonder breekwerk.
 • Geen extra bedrading.
 • Twee jaar garantie.
 • Je kunt thermostaat regelen vanop afstand via een app op je smartphone.
 • Doet je energie besparen.
 • Je kunt dit systeem snel en eenvoudig bedienen.
 • Makkelijk te installeren.

Watt Vision is makkelijk te installeren

Alle onderdelen van de Watts Vision systemen zijn op een makkelijke en snelle manier onderling met elkaar te koppelen. Bovendien is het systeem draadloos waardoor je geen kabels hoeft te trekken.

Zowel verwarmen als afkoelen

Het bijzondere aan het Watts systeem is dat je er mee kunt verwarmen en koelen. In tegenstelling tot andere systemen regel je de warmtepomp eenvoudig via een aparte koelmodule.

Werking Watt Vision systeem

In dit Watt Vision systeem is elke kamer uitgerust met een combinatie van een ontvanger en een thermostaatknop. Deze is draadloos verbonden met het centrale bedieningspaneel in je woonkamer. Via het touchscreen regel je de temperatuur van elke kamer. Moet het 22 graden zijn in de studeerkamer, 20 graden in de woonkamer en 18 graden in de inkomhal? Met dit Watts Vision Systeem kan het allemaal.

Geschikt voor alle soorten verwarming

Door het brede assortiment is dit systeem geschikt voor verschillende soorten verwarming te gebruiken, zoals:

Smart home system: Radiator

De Watts Vision Thermostaatknop worden op de thermostaat van de verwarming bevestigd, een voor elke radiator in de kamer. Deze zullen de radiator sturen en dankzij de ingebouwde temperatuursensor kan hij nauwkeurig de temperatuur in de kamer meten. De thermostaatknop kan worden aangesloten op de centrale touchscreen van Watts Vision voor een eenvoudigere temperatuurregeling. Als de thermostaatknop op een onhandige plek wordt bevestigd, zoals onder een vensterbank, kan in die ruimte ook een losse thermostaat worden geplaatst.

Smart home system: vloerverwarming

Om vloerverwarming aan te sluiten op het Watts Vision systeem, zal een zogenoemde Master gebruikt worden om de thermische motor aan te sturen. Deze thermomotor drijft het openen en sluiten van de groepsklep aan. Eén master kan maximaal zes zones besturen en elke zone kan maximaal vier motoren besturen. Daardoor kunnen tot 24 motoren worden gestuurd. Er kunnen ook meerdere groepen in een zone op dezelfde thermostaat worden aangesloten.

Als zes Master zones  niet volstaan, kun je nog altijd gebruikmaken van uitbreidingsmodules. Die zijn verkrijgbaar met vier of zes zones. Deze kunnen elk worden aangesloten op maximaal vier motoren. De Master, met of zonder uitbreidingsmodules, kan eenvoudig worden aangesloten op de centrale touchscreen om de temperatuur van alle zones afzonderlijk te regelen.

Het Watts Vision systeem heeft ook een ketelaansturing die zowel een ketel als een warmtepomp kan sturen. Dat kan met een  ontvanger ketelregeling, een  aan- en uitschakelaar of met een plug-and-play ontvanger. Deze ontvangers kunnen ook worden gebruikt om andere elektronische apparaten aan of uit te schakelen.

Elektrische apparaten

Naast al deze mogelijkheden om de kamertemperatuur in je woning te regelen, heeft Watts Vision ook de mogelijkheid om zowel je verlichting als allerlei apparatuur te bedienen. De uitrusting omvat niet alleen elektrische radiatoren, maar ook tv’s en lampen. Het is eenvoudig te bedienen vanaf de centrale touchscreen met de ontvanger, de aan- en uit schakelaar of met de plug-and-play ontvanger.